Stervensbegeleiding 

Het leven zie ik als een spel met uitdagingen. De ene uitdaging is makkelijker dan de andere en ook afhankelijk van de persoon/situatie door wie of wat de uitdaging aangewakkerd wordt. Hoe je ermee omgaat, is gelukkig je eigen keuze en het zijn jouw gevoelens, waar je voor hebt te zorgen.

Een ziekte of aandoening wil je ook wat vertellen en als je wilt en kunt luisteren, krijg je inzicht in je situatie. Dit inzicht (Herkennen en Erkennen) kan het makkelijker maken om te Accepteren en creëer je een andere balans in jezelf. H.E.A.L. is de afkorting van Herkennen, Erkennen, Accepteren en Laten gaan.

Als je bij de laatste uitdaging aangekomen bent, het overgaan naar de andere kant, dan mag je echt alles accepteren, waar je nog aan hangt in het leven. Door alles te accepteren, kom je los van het aardse bestaan en kan je sneller en makkelijker overgaan. Ik zie de dood nl. als het overgaan naar het bewustzijn waar we vandaan komen, we worden opnieuw geboren alleen nu aan de andere kant, het ‘onzichtbare’. 

Tijdens deze fase kan ik bij je thuis inzichten komen geven, luisteren naar verhalen die minder makkelijk te delen zijn met dierbare en juist door het uit te spreken een nieuwe geaccepteerde plek krijgen. Angsten en andere obstakels samen aankijken en accepteren, zodat er rust/overgave in lichaam en geest ontstaat, wat het overgaan makkelijker maakt.

De investering in jezelf is € 65,-- plus benzine vergoeding (in overleg) voor de af te leggen afstand.

Aan de andere kant is heelheid, liefde en sereniteit waar we hier op aarde zo naar verlangen.