Energetische Therapie

Mijn aanpak

Een Energetische sessie werkt bij mij als volgt... Ik maak verbinding met jouw lichaam/energie. Ik krijg informatie door, die ik met je deel. Vaak is het voor jou herkenbare informatie over het onderwerp waar je inzicht in wilt. Ik vertel je hoe het nu voor je werkt, waar het vandaan komt en hoe nu verder. Als het bijv. uit je opvoeding vandaan komt, gaan we samen terug naar de leeftijd en helen we, wat je toen nodig had en dat heeft effect op je leven NU. We gaan geen oordeel vellen over je opvoeding. Iedere ouder heeft het beste met zijn kind voor en reageert vanuit zijn/haar eigen genoten opvoeding. Ik geloof, dat je in het gezin geboren bent, waar de juiste voedingsbodem is, voor je lessen die in overeenstemming zijn met je zielsmissie.

Uit ervaring weet ik, dat de kern van de oorzaak snel ontdekt wordt en kan er overgegaan worden tot heling.

Je kunt een afspraak voor een sessie maken over allerlei onderwerpen of het nu gaat over de miscommunicatie met je kind of met één van je ouders, een trauma, burn-out, angsten, computer/drugs/alcohol gebruik of ieder ander denkbaar proces. Wil je simpel inzicht over waar je NU staat, ook dat is een mogelijkheid, bel 06-58993362 voor een afspraak.

Je krijgt ‘opdrachten’ mee naar huis om de sessie een vervolg te geven. Ik ga je niet overhoren 😉 de verantwoordelijkheid ligt bij jezelf. 

Kinderen/jongeren zijn onze spiegels

We kunnen van ze leren. Zie je als ouder/leerkracht/leidster kindercentra jouw thema gespiegeld vanuit een kind en heb je er last van. Schroom niet en ga het met jezelf aan. Na de heling kun je lezen en schrijven met het kind wat je spiegelt. Heb je als jongere moeite met je omgeving, ga voor jezelf na waar het overgaat, hoe je het zou willen en wat je daarvoor nodig hebt. Ook voor jou wil ik er zijn. Zelf heb ik twee volwassen kinderen, die gestoeid hebben met hun gevoeligheid en anders denken.

Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen welzijn, dat is voor mij een reden om samen deze reis te ondernemen en datgene aan te pakken en bewust te worden van wat we onderweg tegenkomen. Met de opgedane inzichten, opdrachten en een opgeruimd gevoel weer verder op weg.

De investering in jezelf is € 55,- voor één uur. Telefonisch en via Skype is ook een mogelijkheid om een Energetische behandeling te krijgen…..afstand is geen obstakel J

Wil je verandering en verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven, dan kun je voor een afspraak maken via de onderstaande knop. Jonge kinderen kunnen via één van de ouders behandelt worden.